Manuele reiniging acnetherapie

De behandeling van acne kan bestaan uit diverse methoden die in combinatie met elkaar of op zichzelf een therapie vormen.

 Meer over Manuele reiniging acnetherapie

Chemische Peelings

Chemische peelings zorgen voor het verdunnen van de huid. Door het verdunnen van de hoornlaag kan de kans op verstopping en ontstekingen van talgfollikels gereduceerd worden.

Meer over Chemische peelings

Microneedling

Microneedling is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Door middel van 12 naaldjes worden kleine verticale geultjes in de huid gemaakt, deze zijn aan de buitenkant niet zichtbaar na de behandeling.

Camouflagetherapie

De huidtherapeut behandelt pigmentstoornissen veelal middels camouflagetherapie. Littekens, wijnvlekken en donkere of lichte vlekjes kunnen hinderlijk zijn.

Meer over Camouflagetherapie

Coagulatie

Coagulatie wordt met name toegepast bij couperose (gesprongen vaatjes in het gelaat). Bij deze therapie wordt er gebruik gemaakt van wisselstroom en gelijkstroom.

Meer over Coagulatie

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie wordt ingezet bij het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. Hierbij wordt er gewerkt met wisselstroom en gelijkstroom. Bij deze methode wordt er één haar per insteek verwijderd.

Littekentherapie

Littekens kunnen vaak als storend worden ervaren, niet alleen in het cosmetisch aspect maar ook in het medisch aspect.

Meer over Littekentherapie

LPG endermologie

LPG endermologie biedt een natuurlijke aanpak om de ingeslapen cellulaire activiteit in onze huid opnieuw te activeren.

Meer over LPG endermologie

Oedeemtherapie

Om het lymfesysteem aan te sporen het overtollige vocht af te voeren gebruikt de huid- en oedeemtherapeut een therapie die bestaat uit een aantal onderdelen, we noemen deze therapie: oedeemtherapie.

Meer informatie? Neem contact met ons op.